Mindmill
Contentproduktion

Relevant og værdiskabende indhold – skræddersyet til målgruppen

Skil dig ud i mængden med det rette indhold på rette tid og sted

På de digitale platforme er kvaliteten af ens indhold ALT.

Det er her, hvor et vigtigt slag skal slås. Og jeres indhold er et stærkt strategisk våben. Det er SÅ vigtigt at være til stede i den digitale arena med det helt rette indhold på det rette tidspunkt.

Men… Hvordan sikrer man lige det?

Vi ser igen og igen, at en god forståelse af ens målgruppe er den første nøgle til succes. For at kunne producere relevant og værdiskabende B2B indhold må man nødvendigvis forstå, hvad målgruppen finder værdifuldt. Hvor er det målgruppen savner viden, information og inspiration?

I contentproduktionen hos Mindmill producerer vi indhold, der vækker interesse, informerer og inspirerer. Vi går ikke op i imponerende men tomme trafik-tal, der ikke løfter salgstallene.  Tværtimod. Vi laver indhold, som fører til flere og bedre salgsdialoger, der giver højere lukkerater.    

Holdet af Content Marketing Specialister hos Mindmill er eksperter i at udfordre, udvikle og skræddersy indhold, der appellerer helt rigtigt til målgruppen – og skiller sig ud i informationsstrømmen på de sociale medier, hvor der er heftig kamp om opmærksomheden.  

Case

Det rette indhold til Carlo Cavazzi

Vil du se et eksempel på, hvordan vi udarbejder og eksekverer en strategisk brug af det rette indhold for vores kunder? Så læs her, hvordan vi har skaffet 142 kvalificerede leads for virksomheden Carlo Gavazzi på baggrund af et produktkatalog.

image
| Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi har fået et super godt alternativ til kold kanvas og deres eksisterende relationssalg.

Vil du også have produceret relevant og interessevækkende content?

Book en 1-1 sparringssession med os her

Menneskerne bag

Mød Maria, en af vores content specialister

I videoen møder du Maria, som er Content Marketing Specialist hos Mindmill. Hun skriver alt lige fra inspirerende guides, brugbare tjeklister og informative produktkataloger til oplysende e-mails, underholdende quizzer og vidensfyldte rapporter.

Som Content Marketing Specialist udarbejder Maria indhold for en bred vifte af B2B virksomheder, der arbejder med alt lige fra software, chokolade og transformere til rekruttering, laserskæring og filtrering. Derfor har hun altid fingeren på pulsen i forhold til, hvad der virker på B2B markedet – hvad end vi snakker om nye indholdstyper, formater eller tidens tendenser.

Download vores brochure

Udfyld formularen og få tilsendt et eksemplar af vores 30-siders brochure, som gennemgår vores framework fra A-Z.

Grafisk design

Læs mere

Hans Løjborg
Hans Løjborg
Salgsdirektør

Interesseret i flere salgsklare leads?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing?
Så giv mig et kald og lad os diskutere, hvordan vi sammen kan løfte din virksomhed digitalt.