Indtag nye markeder

Eksportbranchen

Kan du udvide din eksport med digitalt B2B salg?

Det korte svar: Ja! Der er masser af muligheder for at indtage nye markeder eller skalere eksporten i de lande, I allerede handler med.

Med et B2B Marketing Framework® får I hele pakken til at nå i mål med jeres internationale vækstambitioner, inklusive strategi, indhold og annoncering skræddersyet til netop jeres målgruppe. I får også et detaljeret dataoverblik, så jeres sælgere kan slå til, så snart et relevant lead er varmt.

Skaf B2B kunder i et hvilket som helst land

Når I bruger digitale kanaler, behøver I ikke tårnhøje budgetter for at indtage nye markeder. I kan afprøve markederne uden store risici og få proof-of-concept, inden I for alvor sætter ind.

Digitalt B2B salg er på mange måder en mere effektiv og økonomisk løsning end klassisk opsøgende salg. Især når det gælder forretning ud over landets grænser.

Det betyder færre kilometer i bilen og kortere ringelister. På samme tid kan man udnytte den fremskredne digitale udvikling, der har betydet ændringer i B2B kundernes købsrejse.

Nu foregår hele 60% af købsrejsen, inden kunden får kontakt med en sælger. Med leadgenerering på fx de sociale medier kan I derfor nemmere ramme kunden på det hele rette tidspunkt. Også i udlandet.

Tvivler du på, at I kan få succes med online B2B salg på det internationale marked?

Vi har hjulpet +100 eksportvirksomheder med vækst og ekspandering ud over landegrænser. Uanset om du vil i dialog med ingeniører i USA, driftsledere i EU eller produktionsteknikere i UK kan det lade sig gøre.

Med online leadgenerering kan du nå både bredere og mest kosteffektivt ud til dine målgrupper. Det er et add-on til dine eksisterende salgskanaler, som gør at du på relativt kort tid kan styrke din salgspipeline markant. Og få skabt et stækt brand, der giver genklang i markedet.

Hvornår skal du i gang?

Få et indblik i vores mange eksportcases

image
| DST-CHEMICALS

Målrettet digitalt salg og marketing på tværs af flere kontinenter gjorde DST-CHEMICALS til first mover

Download vores brochure

Udfyld formularen og få tilsendt et eksemplar af vores 30-siders brochure, som gennemgår vores framework fra A-Z.