Software og IT-branchen

Flere B2B kunder til SaaS- og IT-virksomheder

Vil du gerne udvide jeres forretning og salgspipeline? Arbejder du med SaaS eller andre former for IT? Så er du landet det helt rette sted. Få opskriften på succes med digitalt B2B salg med vores datadrevne B2B Marketing Framework®. Skræddersyet lige præcis til jer. Sådan får I de allerbedste og varmeste leads inden for jeres niche.

SaaS er det nye sort

SaaS-virksomheder bliver mere og mere populære – med god grund. Den digitale udvikling har rykket sig i rekordfart, specielt i lyset af corona, og dét kan mange IT-virksomheder høste frugterne af.

Til gengæld bliver konkurrencen også hårdere.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at positionere sig rigtigt inden for lige præcis sin niche. Og det er lige så vigtigt at udnytte alle mulighederne, som udviklingen har bragt med sig. Der ligger nemlig en masse uudnyttet potentiale for at vækste forretningen med digitalt B2B salg.

Nøglen til at få succes med det digitale B2B salg ligger i kommunikationen. Fordi der ikke er et fysisk produkt at fremvise, er det ekstra vigtigt at kunne kommunikere alle fordele og funktioner. Det gælder, uanset om I vil vækste forretningen med skalerbare aktiviteter eller gerne vil nå ud over landets grænser.

Skab en datadrevet og fremtidssikret salgs- og marketingstrategi

Vi har hjulpet adskillige SaaS og IT virksomheder i gang med online leadgenerering og digitale salgsaktiviteter.

Vi har succesfuldt skaffet leads til alverdens forskellige SaaS virksomheder – blandt andet har vi hjulpet virksomheder, der udvikler apps til produktionstracking og online banking systemer. Uanset hvilke systemer og features din virksomheder udvikler, kan vi hjælpe jer med at skaffe leads (og mange demo’er!!) med den helt rigtige strategi for digitalt salg og marketing.

Hvornår skal du i gang?

Få et indblik i vores mange SaaS og IT-cases

image
| Vitec Aloc

Vitec Aloc har som en af de førende leverandører af Investment Management løsninger i Norden en relativ snæver målgruppe.

image
| TOOLPACK SOLUTIONS

Sammenhængskraft mellem salg og marketing gav leads, salg og kunder.

Download vores brochure

Udfyld formularen og få tilsendt et eksemplar af vores 30-siders brochure, som gennemgår vores framework fra A-Z.

Mette  Christensen
Mette Christensen
Head of Consultants

Skal vi hjælpe dig i din branche?

Så kontakt mig i dag og vi laver et oplæg til dig.