Gratis B2B Marketing analyse

 • 100% uforpligtende
 • Hurtig levering
 • Gennemgang med ekspert

Få en gratis og 100% uforpligtende analyse af din B2B markedsføring udarbejdet af nogle af Danmarks dygtigste B2B marketingspecialister.

 • Bliv kvalificeret

  Udfyld formularen og bliv kvalificeret til en gratis analyse.

Hvad indeholder analysen?

I analysen vil vi først og fremmest identificere muligheder og udfordringer, så du kan fokusere din indsats, tid, ressourcer og budget de rigtige steder samt hurtigt få rettet eventuelle fejl og problemer.

Vi fokuserer typisk på 2-3 af områderne til højre, alt afhængigt af dine ønsker og behov.

Vi leverer en færdig, gennemarbejdet og let overskuelig rapport til dig, hvor vi har prioriteret og scoret de aftalte områder, så du ved præcist, hvor du skal starte og slutte.

 • Kanalvalg og allokering af budgetter
 • Leadgenerering og marketingkampagner (online/offline)
 • Salgstragte, flows og lead nurturing
 • Website, indhold, formularer, landingpages, konvertering osv.
 • Brandstyrke og synlighed på Google (marked, konkurrenter osv.)
 • Business case og benchmark (pris/lead, CLV osv.)
 • Web analytics, attribution, tagging og tracking

Udarbejdet af specialister i digital markedføring

Analysen bliver udarbejdet af vores erfarne marketingspecialister, og vi bruger både tid og kræfter på at levere seriøs og brugbar værdi, som vil gøre en forskel i din forretning.

Normalt koster en B2B Marketing analyse mange tusinde kroner alt afhængigt af virksomhedens størrelse og dermed analysens omfang. Da vi laver analysen gratis, kan vi desværre ikke tilbyde den til alle virksomheder.

Udfyld formularen og vi vil returnere med en mail om du er kvalificeret. Du kan også læse mere om vilkårene i bunden.

Lyder det for godt til være sandt?

Hvis noget lyder for godt til at være sandt, skal man altid forholde sig kritisk. Specielt i marketingbranchen, som er fyldt med sultne ulve i fåreklæder.

Vi tilbyder naturligvis ikke at arbejde gratis for vores blå øjnes skyld.

Vi gør det, fordi vi ved, at vi er blandt de bedste, og vi leverer ekstremt høj og brugbar værdi.

Vi kender samtidigt vores tal, og eksempelvis ved vi, at 75% af alle som får en gratis analyse af os, efterfølgende bliver kunder i huset.

Vi ved også præcist, hvad et lead (bestilling af gratis analyse) koster os, og dermed hvad en ny kunde koster os. Når vi tager vores kunders livstidværdi (CLV) og kundetilfredshed i betragtning, så er prisen pr. lead + vores investering i den gratis rapport hurtigt tjent hjem.

Derfor tør vi også give dig analysen fuldstændig gratis og uforpligtende. Du vil med stor sandsynlighed finde så meget værdi i vores analyse, at du vil samarbejde med os på den ene eller anden måde.

Vi kunne jo starte med at kigge på de samme regnestykker for dig. Hvad er en kunde værd for dig, og hvad må en ny kunde koste? Hvor mange leads skal du have for at få en ny kunde, og hvordan forbedrer vi de tal?

I øvrigt, de sidste 25% er ikke utilfredse med analysen. Vi var bare ikke et match, og vi vil meget hellere sige nej end risikere vores gode navn på et forkert samarbejde.

Vilkår

Analysen er til B2B virksomheder, da den er baseret på vores gennemtestede og succesfulde B2B Marketing Framework med dokumenterede resultater.

Men den egner sig også fremragende til B2C virksomheder, brands og organisationer, som er kendetegnet ved kunder med en længere beslutningsproces og en høj CLV. De har typisk en B2B lignende marketingstrategi, og de er drevet af leadgenerering, nurturing og salg.

Er du i tvivl, om du er kvalificeret? Kontakt vores strategiske direktør, Henrik Ernst Hansen, på telefon 31 26 00 99 eller e-mail heh@mindmill.dk og få en snak om mulighederne.

Vi forholder os retten til at takke nej til at tilbyde dig den gratis analyse, hvis din virksomhed ikke passer på vores kriterier ud fra vores suveræne vurdering.

Bliver du kvalificeret, og bestiller vores gratis og uforpligtende analyse, accepterer du samtidigt at modtage vores markedsføring og nyhedsbrev, hvor vi løbende sender dig brugbar viden, tips og cases. Altid værdi og ingen spam. Vi er et GDPR compliant bureau, og din e-mail er sikker hos os. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet og blive slettet i vores systemer.

Henrik Ernst Hansen

Partner og Strategisk Direktør

Skal vi tage en snak?

Jeg har over 10 års erfaring med digitale strategier og online marketing fra begge sider af bordet. Må jeg udfordre og inspirere dig over en kop uforpligtende kaffe?

Top