Kompetencer

Hos os kan kunderne alt efter temperament og behov vælge digitale helhedsløsninger eller få online førstehjælp til specifikke udfordringer. Find din specialist her.

Mindmill er et 360º digitalbureau. Det betyder, at vi laver projekter inden for søgemaskineoptimering, online markedsføring, web, medier og grafik, og vi har alle specialister under samme tag. Vi kan trække på hele vores samlede styrke, så du får optimeret din forretning bedst muligt, hvad enten det drejer sig om at forbedre din SEO-indsats eller al din online marketing inklusiv strategi, eksekvering og analyse. Vi udvikler også hjemmesider og webshops, så de passer til din forretning og strategi.

Vi elsker den digitale tidsalder, for her kommer vores evner og kompetencer til gode. Vi har samlet online marketing-nørderne, webeksperterne, grafikgenierne og mediespecialisterne under samme tag. Det er derfor, vi kalder os et 360º digitalbureau.

Hos os kan kunderne alt efter temperament og behov vælge digitale helhedsløsninger eller få online førstehjælp til specifikke udfordringer. Lige meget hvad, sætter vi alle sejl for at skabe det mest målrettede, effektive og æstetiske resultat.

Vi samler alle relevante specialister om dine udfordringer og tilknytter altid en blæksprutte af en projektleder til at holde det forkromede overblik, så ingen bolde bliver tabt på gulvet – og så du bare kan læne dig tilbage og nyde effekten af arbejdet.

Martin Hede

Partner & Director

Ønsker du 360° markedsføring?

Hvis en 360° løsning kunne være noget for din virksomhed, så giv mig et kald. Jeg er altid klar på en uforpligtende snak i øjenhøjde.

Top