Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

For de fleste virksomheder er det en udfordring at bevare overblikket over de mange forskellige medieplatforme, der udbydes i dag – samt at holde sig opdateret i en branche, som bevæger sig med lynets hast. I dag er mediebilledet stort og komplekst. Medier er både aviser og magasiner, men også for eksempel de sociale medier, som har nogle helt andre spilleregler og succeskriterier. Centralt i mediebilledet i dag er det digitale, som kræver en god digital strategi. Er du opdateret på de nyeste tal og dermed i stand til at sammensætte den optimale medieplan?

For at nå din målgruppe bør du benytte de rette medier, promovere dine produkter og brande dig selv. Gennem medier kan du målrette dine budskaber, så de når mange, men allervigtigst så de når de rigtige.

Mediestrategi og målgruppeanalyse

For at få optimalt udbytte af din indsats er det vigtigt at udforme en grundig mediestrategi, hvor du bør gøre dig overvejelser over din tilstedeværelse, anvendelse og med et klart formål, der stemmer overens med din virksomheds vision og målgruppe. Dét kræver en grundig målgruppeanalyse, der karakteriserer målgruppens adfærd og behov.

Mindmill hjælper med medierne

Det er dyrt at markedsføre sig og endnu dyrere at markedsføre sig forkert. Hos Mindmill ved vi, hvor pengene er bedst givet ud. Og så er det tidskrævende at holde styr på medier, målgrupper og mediestrategier, så overlad det trygt til til os. Vi hjælper med at navigere i medierne med 360º viden og ekspertise. Hos Mindmill lytter vi nøje til vores kunder, og vi sørger også for at stille de gode spørgsmål, der udfordrer – for så finder vi nemlig frem til den løsning, der skaber det bedste resultat.

Viden og analyser frem for gætterier

Mediebilledet har aldrig været så fragmenteret som i dag, og tiden, hvor man kunne kopiere sidste års medieplan og blot håbe er for længst forbi. Dét stiller store krav til virksomhederne om at holde sig 110% opdateret på alle medier, udvikling, effekt, trends osv., og mange ser trusler og udfordringer frem for muligheder.

Mindmill er et 360º digitalbureau, og vi rådgiver vores kunder på baggrund af analyser, data og erfaring. Med udgangspunkt i Return On Investment (ROI) rådgiver vi dig objektivt om valg af medier, nyeste udvikling på markedet, og om hvordan du får mest muligt for dine markedsføringskroner.


Hvorfor skyde spurve med spredehagl?

Uden en fornuftig strategi kommer man let til at skyde spurve med spredehagl og håbe på resultater. Giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi halverer dit markedsføringsbudget.

Martin Hede, Partner & Director