Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

En mediestrategi indeholder en komplet plan over og strategi for de medier, din virksomhed skal brande og markedsføre sig gennem. At udføre en medieplan kræver forståelse for de forskellige medier, for virksomheden, for målgruppen, for budgettering og for en hel masse andre forhold.

Indkøb og administration af mediestrategien er ofte et overset og forsømt område. Mange virksomheder har ikke den nødvendige viden og erfaring til at forhandle med medierne og dermed optimere markedsføringsbudgettet. Det betyder, at virksomhederne ikke sparer penge, der hvor det er muligt.

Medier kræver tid og penge

Strategien for tilstedeværelse på de konkrete medier kan være meget forskellig. Nogle medier tager tid at benytte, og andre koster penge. For eksempel er det gratis at bruge Facebook, men det kræver en masse tid og viden om mediet. En mediestrategi skal have et samlet formål, og medierne skal nøje udvælges med øje for, hvor kunderne er. Men har du den rigtige mediestrategi, giver det grønne tal på bundlinjen.

Mindmill kender udfordringerne

Der er mange udfordringer ved at skabe en god og indbringende mediestrategi. Det kræver tid, penge og erfaring at udføre en realistisk strategi og måle på effekten.
Heldigvis kender vi udfordringerne og ved, hvordan vi kan skabe det bedste resultat for dig og din virksomhed. Mindmill skaber værdi for hver en krone på ethvert medie, og vi arbejder både på enkelte medier eller udarbejder hele din mediestrategi og din digitale forretningsplan. Vi lover dig, at du kan se effekten af vores arbejde på din bundlinje.


Vi har over 15 års erfaring med medier

Derfor kender vi de stærke og svage sider…. Har du behov for at få kigget dine medievalg igennem, så giv mig et uforpligtende kald – vi deler gerne ud af vores erfaring.

Martin Hede, Partner & Director