Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

Adwords annoncering og SEM adskiller sig fra SEO ved at være betalt markedsføring i Googles søgeresultater. SEM står for Search Engine Marketing og betyder markedsføring i søgemaskinerne. Når man søger på et produkt, kommer der altid en betalt annonce først, og det er det, SEM repræsenterer. Det er en effektiv og hurtig måde at blive synlig på.

Følg din kampagne med Googles annonceprogram

Den mest kendte form for betalt markedsføring i søgemaskinerne er Google Adwords, som er Googles annonceprogram. Google som søgemaskine har en markedsandel på 90 procent, så når marketingbudgettet skal lægges, og udgifterne prioriteres, bør du fokusere på Google.

En af de helt store fordele ved Google Adwords er, at du kan følge dine kampagner i de mindste detaljer, så du ved, hvad du får ud af dine udgifter. Du vælger selv, hvilke søgeord du ønsker at blive fundet på, hvor meget et klik må koste, og hvor mange penge du vil bruge om dagen. Du kan følge dine besøgende på din hjemmeside eller webshop og se, om de rent faktisk køber, bestiller, tilmelder sig, eller noget helt fjerde. Du får altså en meget relevant og klar vurdering af, hvad du får for pengene i dit digitale marketingbudget.

Google Adwords fungerer som en auktion, hvor man byder en pris pr. søgeord. Du betaler kun, når der bliver klikket på resultatet, og når den, der klikker, rent faktisk ender på din hjemmeside. Jo bedre du er til at køre effektive kampagner med en høj klikrate, desto billigere kan dine klik blive. Google regner nemlig ikke kun din placering ud på baggrund af din ønskede klikpris, de tager også højde for kvaliteten i din kampagne.

Vi har styr på det tekniske og alt det andet

Hos Mindmill er vi specialister i optimering af Google Adwords-kampagner, så du får mest for pengene. Vi fokuserer på at udvikle den strategi, der er bedst for netop din forretning og din målgruppe. Vi har specialister inden for alle de små dele af digital marketing under samme tag, så du får mest muligt ud af os. Vi er derudover Google Adwords Certificeret Partner.


Ta' fat i mig, og hør mere

Hos os tager Adwords annoncering udgangspunkt i din virksomhed og grundig analyse af potentialet i markedet. Jeg glæder mig til at se nærmere på mulighederne for dig!

Henrik Ernst Hansen, CEO