Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

Hjemmesiden er oftest det afgørende førstehåndsindtryk, som andre mennesker får af din virksomhed. Det er også ofte gennem hjemmesiden, der sker salg. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside eller webshop giver et godt indtryk og kan sælge.

Websites, webshops og alt det tekniske

Din hjemmeside eller webshop skal være nem at finde rundt på, være tilpasset til din virksomhed, og give mening for brugerne, så de køber hos netop dig og ikke hos konkurrenterne. Det kan du læse mere om under Websites og Webshops. Du kan også læse om Landingpages og leadgenerering, som er metoder til at få fat i interesserede kunder online.
Men din online succes afhænger også af en række tekniske og designmæssige forhold. Dem har vi samlet under Webdesign og UX-design, Konverteringsoptimering og Performance og sikkerhed.

Mindmill er 360° specialister

Der er mange ting, der er vigtige at tage højde for i processen med at få en optimal hjemmeside eller webshop. Og det kan være rigtig dyrt at lave uigennemtænkte løsninger, der viser sig ikke at fungere optimalt. Det er både spild af penge og en forspildt chance for at tjene penge.
Selve webdelen er ikke det eneste, der skal til for at du får optimalt udbytte af din digitale strategi. Det kræver også bl.a. søgemaskineoptimering (SEO), online marketing, grafik og eventuelt tilstedeværelse på de sociale medier. Hos Mindmill har vi alle dele samlet under ét tag, så du kan få hjælp til din hjemmeside og din webshop eller hele din digitale strategi.


Ny hjemmeside eller re-design?

Vi har stor erfaring med udvikling af både små og større løsninger. Vi opsætter i populære, brugervenlige systemer - altid i responsive designs, der sikrer, at din hjemmesides visning er optimeret til alle platforme. Vi kan skræddersy enhver webløsning til jeres behov!

Janus Helkjær, Lead Web Developer