Lær Mindmill at kende

Mindmill er Danmarks førende kommercielle B2B konsulenthus.

Virksomheden blev stiftet i 2009, og i dag er vi den foretrukne kommercielle partner for danske industrivirksomheder.

Vi sidder 70 certificerede B2B rådgivere og specialister i Aarhus.

Hemmeligheden bag vores succes er vores unikke B2B Sales & Marketing Framework®, som vi har udviklet på baggrund af +400 B2B business cases.

Læs mere om Mindmill herunder..

Kommercielt konsulenthus

Dansk industri vælger Mindmill som strategisk og operationel marketingpartner til udvikling og eksekvering af kommercielle vækststrategier samt digitalisering af salg og marketing.

Vi hjælper primært industrivirksomheder inden for produktion, handel, energi, byggeri og digital/IT med udfordringer som kommerciel strategi, digitalisering, vækst, eksport, forhandlersalg, after sales og go-to-market.

Vores kunder kendes på længere købsrejser, komplekse eller specialiserede produkter/løsninger/services, niche målgrupper, flere beslutningstagere og rådgivende relationssalg.

De fleste kender Mindmill som de førende eksperter i at skabe kvalificerede leads, pipeline og salgsmøder, men det er i virkeligheden blot få af vores kernekompetencer.

Helt overordnet udvikler og implementerer vi kommercielle strategier samt digitaliserer, effektiviserer og automatiserer marketingaktiviteterne.

Vores B2B Sales & Marketing Framework® er en kommerciel fullservice løsning, som understøtter og styrker sælgernes aktiviteter og resultater på tværs af platforme og kanaler.

– Fra første kontakt på LinkedIn til kvalificeret salgsmøde.

Fordi dygtige sælgere skal bruge deres tid på kunder, salgsmøder, rådgivning og forhandling – frem for outreach på LinkedIn og kold kanvas.

Mindmills ledelse og partnere

Mindmill er ejet af drevet af de 4 partnere; Neno Petkovic, Martin Hede, Hans Løjborg og Maria Løjborg.

“B2B kunderejsen er under voldsom forandring. Vi er på relativt kort tid gået fra få kontaktpunkter på få kanaler med en hurtig og personlig kontakt til sælger.

Til mange, både digitale og analoge, kontaktpunkter på tværs af mange kanaler, hvor kunden selv researcher langt frem i købsrejsen.

Denne forandring har store konsekvenser og stiller store krav til B2B virksomhedernes forandringsparathed og digitalisering.

Mindmill hjælper danske industrivirksomheder med at navigere i denne kompleksitet, organisere og drive deres salgs- og marketingindsatser samt lukke hullet mellem salg og marketing.”

Neno Petkovic, CEO i Mindmill 

Mindmills bestyrelse

Mindmills bestyrelse består af de 5 partnere anført af vores bestyrelsesformand Klaus Th. Høgh-Hagensen, CEO i Gubi og tidligere Adm. Direktør/CEO i Egmont Story House A/S.

Vores værdigrundlag

Vision

Som Danmarks foretrukne kommercielle B2B konsulenthus skalerer vi danske industrivirksomheders omsætningspotentiale gennem et styrket samspil mellem salg og marketing.

Mission

Dansk industri vælger og anbefaler Mindmill som strategisk og operationel marketingpartner til udvikling og eksekvering af kommercielle vækststrategier samt digitalisering af salg og marketing.

Værdier

Vi har 2 kerneværdier i Mindmill: Kunden i centrum og mennesker før forretning. Vi er ambitiøse på vores egne og vores kunders vegne. Med evner følger ansvar, og vi må hver især bidrage med det bedste vi har.

Udforsk andre virksomheders kommercielle strategier

image
| Airmaster A/S

Airmaster har skabt en salgskultur centreret om digitale leads

image
| Cabinplant A/S

Frontløbere på digital marketing i fødevarerindustrien

Download vores brochure

Udfyld formularen og få tilsendt et eksemplar af vores 30-siders brochure, som gennemgår vores framework fra A-Z.

Neno Petkovic
Neno Petkovic
CEO

Interesseret i flere salgsklare leads?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing? Så gi’ mig et kald og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.