Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk
Om os

Mindmill er et 360° digitalbureau. Det er vi, fordi vi dækker hele det digitale felt. Vi ligger i smørhullet mellem at være et mediebureau, et reklamebureau og et webbureau, og der er stor værdi i at samle det hele i ét. I dag oplever vi et meget fragmenteret mediemarked, så det er ikke nok kun at være det ene eller det andet. Der er brug for tværgående tanker og evner samt overblik over hele feltet for at kunne skabe en samlet og effektiv strategi for kunderne, der skaber resultater.

Specialister med nærvær

Mindmill er bygget op omkring specialister. Vi har mange forskellige slags specialister, som betyder, at vi både kan gå i dybden med detaljerne og holde overblikket på det overordnede mål. Vores kompetencer har vi delt op i online marketing, web, medie og grafik, men i praksis hænger det hele meget mere sammen. Ud over at have de skarpeste faglige kompetencer går vi op i det gode samarbejde og den hyggelige omgangstone. Du vil altid få et venligt og nærværende menneske i røret, når du ringer til os.

Flotte tal på bundlinjen

Vi har hjulpet mange virksomheder både med konkrete enkeltdele som online marketing, SEO og leadgenerering og de større linjer som at udvikle digitale strategier, en visuel identitet eller udtænke og opbygge et hjemmesidekoncept fra bunden. Fra vores synspunkt duer det ikke, hvis du ikke kan se vores hjælp på bundlinjen. Vi måler altid på ROI, så du ved, at du får noget for pengene. Du kan læse mere om de virksomheder, vi har hjulpet her.

Læs mere om os

Du kan læse mere om vores engagerede medarbejdere, tjekke op på nyheder fra Mindmill, få hele historien om virksomheden, læse om vores mål og værdier, og hvis du selv overvejer en karriere hos Mindmill, kan du læse om, hvilken arbejdsplads vi er, og om der er ledige jobs.