Karriere

Er du klar til at kickstarte eller tage næste skridt i din karriere?

Mindmill er ét af Danmarks dygtigste digitale bureauer, og det skyldes ene og alene vores dygtige medarbejdere og gode kunder.

Vi hjælper vores kunder med digitale strategier og bygger fuldautomatiserede marketingmaskiner, som binder salg og marketing sammen gennem inbound marketing, marketing automation og datadrevet digital markedsføring.

En del af et stærkt team

Uanset om du står foran dit første skridt i din karriere, eller om du er klar til nye faglige og personlige udfordringer, så søger vi altid efter talent, erfaring og kompetencer.

Du vil blive en del af et stærkt team med marketing specialister, designere, udviklere, projektledere og strateger.

Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling. Vi har store forventninger til os selv og de resultater vi leverer til vores kunder – og vi har lige så store forventninger til dig.

Digital Graduate Programme

Sæt turbo på karrieren med vores målrettede og intensive
Digital Graduate Programme.

Den viden som tager andre over 10 år at lære, har vi komprimeret til et intensivt, avanceret og accelereret talentprogram på 2 år.

Læs mere om DGP her
 

Hvem er Mindmill?

Hos Mindmill har vi har samlet nogle af landets dygtigste specialister og kreative hjerner til at udvikle og eksekvere DIN digitale marketingstrategi. Se videoen herunder og lær os bedre at kende.

Henrik Ernst Hansen

Partner og Strategisk Direktør

Vil du være den næste på holdet?

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, eller kigge forbi til kaffe, hvis du mener, du kan bidrage til vores stærke team.

Top