Mindmill
Bliv en del af holdet

Karriere

Er du klar til at kickstarte eller tage næste skridt i din karriere?

Mindmill er ét af Danmarks dygtigste digitale bureauer, og det skyldes ene og alene vores dygtige medarbejdere og gode kunder.

Vi hjælper ambitiøse B2B virksomheder med salg, eksport og digitalisering. Ved at skabe sammenhæng mellem salg og marketing skaffer vi flere relevante leads og bedre salgsmøder til vores kunder.

Vil du vide mere om vores B2B Marketing Framework?

En del af et stærkt team

Uanset om du står foran første skridt i din karriere eller er klar til nye faglige og personlige udfordringer, søger vi altid efter talent, erfaring og kompetencer. 

Hos os bliver du en del af et stærkt team med erfarne marketingspecialister, projektledere, grafikere og udviklere. 

Hos Mindmill prioriterer vi faglig og personlig udvikling. Vi har store forventninger til os selv, og de resultater vi leverer til vores kunder – og vi har lige så store forventninger til dig!

Vi har vokseværk

Bliv en del af Danmarks sejeste team – tjek vores ledige stillinger og send en ansøgning, hvis du er lige den, vi søger.

12. november 2021

Paid Social Specialist

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores voksende hold, hvor vi søger en målrettet og teknisk stærk profil med flair for data, tracking og analyse.
Afdeling: Paid social
20. april 2022

MarTech Specialist

Vi søger en analytisk og teknisk stærk marketingprofil til vores martech team, der brænder for data, tracking og analyse.
Afdeling: MarTech
Neno Petkovic
Neno Petkovic
Co-CEO

Vil du være den næste på holdet?

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du mener, at du kan bidrage til vores stærke team.