Bliv en del af holdet

Karriere

Er du klar til at kickstarte eller tage næste skridt i din karriere?
Mindmill er ét af Danmarks dygtigste digitale bureauer, og det skyldes ene og alene vores dygtige medarbejdere og gode kunder.

Vi hjælper ambitiøse B2B virksomheder med salg, eksport og digitalisering. Ved at skabe sammenhæng mellem salg og marketing skaffer vi flere relevante leads og bedre salgsmøder til vores kunder.

En del af et stærkt team

Uanset om du står foran første skridt i din karriere eller er klar til nye faglige og personlige udfordringer, søger vi altid efter talent, erfaring og kompetencer. 

Hos os bliver du en del af et stærkt team med erfarne marketingspecialister, projektledere, grafikere og udviklere. 

Hos Mindmill prioriterer vi faglig og personlig udvikling. Vi har store forventninger til os selv, og de resultater vi leverer til vores kunder – og vi har lige så store forventninger til dig!

Vi har vokseværk

Bliv en del af Danmarks sejeste team – tjek vores ledige stillinger og send en ansøgning, hvis du er lige den, vi søger.

Digital Marketing praktikant

Få værdifuld erfaring fra konsulentbranchen med et praktikforløb hos Danmarks førende B2B bureau.
Afdeling: MA

German speaking B2B meeting planner

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships? Then, you’re the B2B meeting planner we’re looking for!
Afdeling: Telemarketing

Dansktalende mødebooker

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer? Så kan det være dig, vi leder efter til rollen som mødebooker hos FGT by Mindmill
Afdeling: Telemarketing
Neno Petkovic
Neno Petkovic
CEO

Vil du være den næste på holdet?

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du mener, at du kan bidrage til vores stærke team.