Mindmill

E-mail Marketing Specialist

Vi søger en kommerciel og teknisk stærk marketingprofil til vores E-mail Marketing team

Er DU vores nye kollega?

Mindmill søger lige nu en E-mail Marketing Specialist til vores dygtige E-mail Marketing/Marketing Automation team.

Vi har brug for en person, som kan hjælpe os med at styrke og udbygge vores position i markedet. Vores nye E-mail Marketing Specialist skal have en helt naturlig interesse i datadrevet e-mail marketing, så du skal have en god teknisk forståelse og et stærk kommercielt mindset.

Stillingen kan tilpasses både junior- og seniorniveau alt efter erfaring, uddannelse og kvalifikationer, så tøv ikke med at søge stillingen uanset din baggrund. Det vigtigste for os er, at du har det helt rigtige mindset!

Uanset hvilken baggrund du kommer med, så vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du tænker, at du er kvalificeret til stillingen.

Om jobbet og dine kommende ansvarsområder

Vi hjælper en lang række af landets dygtigste B2B virksomheder med datadrevet leadgenerering, inbound salg og marketing samt digital transformation.

Som E-mail Marketing Specialist bliver du en central del af vores marketingproduktion – den produktion som sørger for at skaffe leads og forretning til vores kunder. Du vil få ansvaret for egne kunder, projekter og kampagner med alt, hvad det indebærer af:

 • Strategi og eksekvering af e-mail kampagner
 • Automation setups og design af kommunikationsflows
 • Optimering og performancedrevet udvikling af e-mail aktiviteter

Du vil arbejde tæt sammen med vores teams og specialister. Vi har nogle af de dygtigste grafikere, tekstforfattere og videospecialister, som alle leverer materiale ind til dig og dine kampagner.

Din opgave er at opsætte, designe og optimere effektive e-mail kampagner for kunderne.

En vigtig del af dit job er at have de analytiske briller på i forhold til kampagneperformance.

Du skal kunne fordybe dig i åbningsrater, klikrater og være vild med at splitteste forskellige formater.

Vi er og vil være blandt de suverænt bedste på markedet til digitale kunderejser og brugeraktivering. Og det kræver, at du er klar på en stejl læringskurve og konstant udvikling indenfor e-mail marketing.

I enkelte tilfælde vil du have direkte dialog med kunderne, hvis du skal yde teknisk support og understøtte vores kunders salgsproces.

Men som hovedregel vil den kundevendte kommunikation foregå gennem en projektleder, som du vil have en tæt daglig sparring med.

Om dig som person

Vores nye E-mail Marketing Specialist skal være teknisk og analytisk anlagt. Du skal have interesse i og flair for, hvordan teknisk opsætning påvirker den gode kommunikation. Du elsker at nørde med kommunikationsflows og processer, og du argumenterer gennem fakta frem for mavefornemmelser. Du har en logisk tankegang med et tvist af kreativitet.

Herudover skal du gerne kunne sætte flueben ved:

 • Du brænder for teknisk marketing og nørder gerne i systemer
 • Du har forretningsforståelse og kan forsimple komplekse produkter
 • Du stræber efter at skabe dokumenterbare resultater
 • Du er en ambitiøs teamplayer med mål for dig selv og teamet
 • Du er omstillingsparat og klar på at finde nye veje til Rom

Vi ser gerne, at du har prøvet kræfter marketing automation systemer som Active Campaign eller Hubspot. Det er også en klar fordel, hvis du har leget lidt med både grafik og basic HTML kodning – hvis ikke, så lærer vi dig det.

Vi arbejder også i systemer som WordPress, Zapier, Google Analytics og Google Data Studio, og kender du til dem, så skriv det endelig med i din ansøgning, selvom det ikke er et krav.

Noget, der til gengæld er et krav, er, at du taler og skriver flydende dansk og fint kan begå dig på engelsk.

Mød dit kommende team lige her

Om Mindmill

Mindmill er først og fremmest +40 dedikerede specialister i B2B marketing, digitale strategier, forretningsudvikling og kommerciel inbound salg og marketing.

Vi sidder i dejlige, lyse og store lokaler i Aarhus, hvor vi har samlet en stor flok søde og dygtige mennesker – fra kreative grafikere, video- og content specialister til nørdede udviklere, annoncespecialister og marketing automation specialister.

Vi hjælper kunder som Energi Danmark, CF. Møller, Airmaster, Danfoss, Toolpack, Krifa, GateHouse og mange flere med digital transformation og next level B2B marketing.

Vi har ét mål: at hjælpe B2B virksomheder med at skabe flere salgsklare leads, bedre salgsmøder og højere konvertering på deres pipeline.

Eller helt kort: at skabe sammenhæng mellem salg og marketing.

Vores opskrift på succes (og hemmelige våben) er vores B2B Marketing Framework®, som kombinerer det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

Vi tilbyder dig

 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau
 • En løn med pensionsordning som modsvarer dine kvalifikationer
 • Arbejdscomputer
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer
Sådan ansøger du

Ansøgningsproces

Du sender din ansøgning og dit CV til Henrik Ernst Hansen på heh@mindmill.dk med emnefeltet: ”E-mail Marketing Specialist”. Medsend gerne referencer, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 16. december 2022

Henrik Ernst Hansen
Henrik Ernst Hansen
Strategisk Direktør & Partner

Interesseret i stillingen?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til stillingen eller til Mindmill som arbejdsplads.