Mindmill

Google Ads Specialist

Performancedrevet Google Ads Specialist til Danmarks førende B2B marketingbureau

Er DU vores nye kollega?

I Mindmill er vi et stærkt team af marketingspecialister, og vores paid media team har en meget central rolle i hele vores marketing setup. Det er her kampagner eksekveres, og resultater trackes og leveres.

Vi har de dygtigste SoMe specialister i teamet, men vi mangler en skarp Google Ads kollega? Er det dig?

Som Google Ads Specialist hos Mindmill skal du være med til at forme og skabe kampagnestrategier til vores kunder. Vi ønsker nemlig, at Google-paletten skal være en naturlig del af vores tilbud til kunderne.

Du skal derfor være stærk på Google Ads setups med alt, hvad det indebærer af søgeordsanalyser, kampagneopsætning, analyse og rapportering.

(Vi leder i øvrigt også efter en dedikeret Paid Media Specialist, og du kan se alle vores ledige stillinger her).

Om jobbet og dine kommende ansvarsområder

Som Google Ads Specialist har du ansvaret for dine egne kunder, projekter og kampagner. Og du skal arbejde med mange kunder på forskellige niveauer. Det bliver dit ansvar, at de får et godt og forståeligt indblik i deres kampagner og resultaterne. Dette sker selvfølgelig i samarbejde med både projektledere og dine andre paid media kollegaer.

Det, der vil lande på dit bord, er:

 • Udvikling og eksekvering af egne annoncestrategier
 • Opsætning, overvågning, analyse og optimering af egne kampagner
 • Udvikling af kreative og konverterende annoncer (vi har specialister til grafik og video)
 • Projektledelse, både internt og eksternt
 • Rapportering, KPI’er, business cases mv.
 • Kundekontakt, rådgivning og support af egne kunder

Du bliver en nøgleperson i hele vores B2B inbound marketing setup, hvor du også skal være en aktiv spiller i både interne og eksterne workshops. Du er ikke bange for at tage bolden og styre projekterne sikkert igennem, men du ved samtidigt, at det bedste resultat opnås ved at lytte og stille de rigtige spørgsmål.

Du kommer næsten selvsagt til at arbejde intensivt med leadgenerering via Google Ads, så det er et krav, at du har erfaring med Google som annoncekanal – herunder de forskellige muligheder Google Ads tilbyder i en B2B kontekst.

Da du skal have direkte dialog med vores kunder, er det nødvendigt, at du taler og skriver flydende dansk. Begår du dig også godt på engelsk og andre nordiske sprog er det en fordel.

Om dig som person – fagligt og personligt

Der er ingen tvivl om, at du brænder for marketing, kommunikation og annoncering. Du kan dine klikrater, call-to-actions og konverteringsflow i søvne, og du stræber hele tiden efter at forbedre og øge opmærksomheden og interaktionerne på dine aktiviteter.

Herudover skal du gerne kunne sætte flueben ved:

 • Du brænder for annoncering og nørder gerne i nye muligheder
 • Du har forretningsforståelse og kan forsimple komplekse produkter
 • Du stræber efter at skabe dokumenterbare resultater
 • Du er en ambitiøs teamplayer med mål for dig selv og teamet
 • Du er omstillingsparat og klar på at finde nye veje til Rom

Samtidig er du i stand til at bygge og optimere målrettede kampagner med kreative og skarpe annoncer, som giver resultater og flytter kundernes forretning.

Du er en kreativt tænkende person, der proaktivt sparrer med vores grafikere og content specialister, men du er også i stand til selvstændigt at udarbejde kreative annoncer, tekster og lead ads.

Du er konkurrencemenneske, og du elsker at vinde, men aldrig på bekostning af holdet. Du er en ambitiøs teamplayer med store forventninger til dig selv og dit hold. Du ved, at resultater kræver indsats, og du er villig til at gå hele vejen – for vores kunder, for Mindmill, for dine kollegaer og for dig selv.

Om Mindmill

Mindmill er først og fremmest 40 dedikerede specialister i B2B marketing, digitale strategier, forretningsudvikling og kommerciel inbound salg og marketing.

Vi sidder i dejlige, lyse og store lokaler i Aarhus, hvor vi har samlet en stor flok søde og dygtige mennesker – fra kreative grafikere, video- og content specialister til nørdede udviklere, annoncespecialister og marketing automation specialister.

Vi hjælper kunder som Energi Danmark, CF. Møller, VELFAC, Danfoss, toolpack, Krifa, GateHouse, Ancotrans og mange flere med digital transformation og next level B2B marketing.

Vi har ét mål: at hjælpe B2B virksomheder med at skabe flere salgsklare leads, bedre salgsmøder og højere konvertering på deres pipeline.

Eller helt kort: at skabe sammenhæng mellem salg og marketing.

Vores opskrift på succes (og hemmelige våben) er vores B2B Marketing Framework®, som kombinerer det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

Vi tilbyder dig

 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau
 • En løn med pensionsordning som modsvarer dine kvalifikationer
 • Telefon og computer
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer, eksempelvis bordtennis, løbeklub, keramikture mm.
Sådan ansøger du

Ansøgningsprocessen

Send ansøgning og CV til Henrik Ernst Hansen på heh@mindmill.dk med emnefeltet: ”Google Ads Specialist”.
Medsend gerne referencer, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: Løbende

Henrik Ernst Hansen
Henrik Ernst Hansen
Strategisk Direktør & Partner

Interesseret i stillingen?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til stillingen eller til Mindmill som arbejdsplads.