Paid Media Specialist

Karriere

Er du altid på jagt efter den næste konvertering? Og er du vild med at drive trafik og dialog via de sociale medier? Så er det dig, vi søger som vores nye Paid Media Specialist. Vi hjælper nogle af landets største B2B virksomheder med at booste deres online leadgenerering via Facebook og Linkedin, og her har vi brug for flere ressourcer og skarpe kompetencer.

Vi leder efter en profil, der kan kombinere den tekniske del (opsætning og optimering af kampagner fra A til Z) med kreative annoncer, bannere, videoer og lead ads og skabe konverteringer, der vækster vores kunders forretning.

Stillingen kan tilpasses både senior- og juniorniveau, alt afhængigt af erfaring og kompetencer. Det vigtigste for os er din personlighed og indstilling.

 

Om jobbet:

Du vil få ansvaret for egne kunder, projekter og kampagner, herunder:

 • Udvikling og eksekvering af annonceringsstrategier
 • Opsætning, overvågning og optimering af kampagner
 • Udvikling af kreative og konverterende annoncer, tekster, grafikker, videoer osv.
 • Projektledelse, både internt og eksternt
 • Rapportering, KPI’er, business cases mv.
 • Kundekontakt, rådgivning og support af egne kunder

Du vil arbejde tæt sammen med vores andre Paid Social specialister, men du vil også indgå i tværgående samarbejde i resten af Mindmill. Du vil blive en central part i hele vores inbound marketing set-up med kunderne, og være medansvarlig for strategi, eksekvering og udvikling.

Du kommer næsten selvsagt til at arbejde intensivt med Linkedin-platformen, og det er et krav, at du har erfaring med denne kanal. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med Google Analytics og Photoshop. Da du skal have dialog direkte til vores kunder, er det nødvendigt, at du taler og skriver flydende dansk. Begår du dig også godt på engelsk og andre nordiske sprog er det en fordel.

 

Om dig:

Der er ingen tvivl om, at du brænder for sociale medier, kommunikation og annoncering. Du kan dine klikrater, call-to-actions og konverteringsflow i søvne, og du stræber hele tiden efter at forbedre og øge opmærksomheden og interaktionerne på dine aktiviteter. Samtidig er du i stand til at bygge og optimere målrettede kampagner med kreative og skarpe annoncer, som giver resultater og flytter kundernes forretning.

Du er en kreativtænkende person, der proaktivt sparer med vores grafikere og videospecialister, men du er også i stand til selvstændigt at udarbejde med kreative annoncer, tekster og lead ads. Du er konkurrencemenneske, og du elsker at vinde, men aldrig på bekostning af holdet. Du er en ambitiøs teamplayer med store forventninger til dig selv og dit hold. Du ved, at resultater kræver indsats, og du er villig til at gå hele vejen – for vores kunder, for Mindmill, for dine kollegaer og for dig selv.

 

Om Mindmill:

Mindmill er Danmarks førende B2B marketingbureau. Vi hjælper danske og internationale B2B virksomheder som Danfoss, VELFAC, Energi Danmark, Würth, Comwell, Damstahl, Pressalit, GoLearn, Randstad og mange flere med digital transformation og B2B marketing.

Vi har udviklet et unikt og gennemtestet B2B Marketing Framework®, som indeholder det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

 

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau
 • En løn med pensionsordning som modsvarer dine kvalifikationer
 • Telefon og computer
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer, eksempelvis firmafodbold, bordtennis, bordfodbold og Counter-Strike

 

Sådan ansøger du:

Send ansøgning og CV til Ivan Jæger Christiansen på ijc@mindmill.dk med emnefeltet: ”Paid Media Specialist”. Medsend gerne referencer, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2021

Top