Praktikplads 2019

Karriere

Kort om Mindmill:

Vi kombinerer det bedste fra Inbound Marketing med målrettet datadrevet markedsføring.

Vi bygger kraftfulde automatiske marketingmotorer og effektive salgstragte gennem værdiskabende indhold, effektiv leadgenerering, marketing automation og kreative 1:1 kampagner.

Resultatet er flere brandvarme leads og leadscoring til salgsafdelingen, opbygning af e-mail lister, flere loyale kunder, et stærkere brand, øget salg og mere forretning.

Vi bruger kun de bedste værktøjer og nyeste teknologier, men værktøjer og teknologier er kun så stærke som menneskene bag.

Så derfor har vi samlet nogle af landets dygtigste specialister og kreative hjerner til at udvikle og eksekvere digitale marketing strategier.

Det er derfor vi kalder os et 360° datadrevet Inbound Marketing bureau.

Vi søger dygtige og ambitiøse studerende fra linjerne:

  • Markedsføringsøkonom
  • Multimediedesigner
  • Pba Digital Konceptudvikling
  • Pba Webudvikling
  • Pba International handel og markedsføring

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med dygtige specialister, projektledere og marketingstrateger, hvor du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Du vil få ansvaret for egne projekter og opgaver, og du vil blive udfordret. Vi har store forventninger til dig, til gengæld bruger vi også mange kræfter på at udvikle dig.

Desuden får du gratis sund frokostordning, fri frugt og drikkevarer samt avis- og magasinordning på kontoret. For slet ikke at tale om de hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og faglige arrangementer.

For den rigtige praktikant er der mulighed for efterfølgende attraktivt Graduate-forløb og fastansættelse. Læs mere om vores Digital Graduate Programme her.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, så kontakt Direktør Martin Hede på e-mail: mh@mindmill.dk eller mobil: 22 61 80 77.

Vi indkalder løbende til samtaler og indgår aftaler, når de rigtige praktikanter er fundet, så send hurtigst muligt din ansøgning vedlagt CV og anbefalinger med emnefeltet “Praktik” til mh@mindmill.dk.

Top