Senior Client Manager

Karriere

Vil du hjælpe os med at fastholde og udbygge vores position som Danmarks førende B2B marketingbureau?

Vi søger en dygtig og ambitiøs Senior Client Manager til vores salgsteam – som hver dag gør en forskel for virksomheder som Danfoss, Energi Danmark, Würth, Comwell og mange flere.

Det vigtigste for os er, at du har en solid forretningsforståelse, og at du brænder for at sælge markedets stærkeste B2B marketingløsninger.

Om jobbet

Du bliver en vigtig del af en ambitiøs, digital og professionel salgskultur, samt en virksomhed med en toptunet inbound marketingmotor.

Mindmill er i rivende vækst, og efterspørgslen efter vores løsninger og ekspertise er voksende. Vi har brug for en Senior Client Manager, som kan styrke vores salgsindsatser, position og synlighed i markedet.

Du er sat i verden for at skabe resultater. Salgsresultater. Og dem skaber du gennem en kontinuerlig og målrettet indsats. Fra leads og relationer til kunder og ambassadører.

Vi lever af glade og tilfredse kunder som bliver i butikken lang tid. Det sikrer vi først og fremmest ved at skabe resultater for dem og flytte deres forretninger. Men også ved at levere et tårnhøjt serviceniveau af fleksibilitet, tilgængelighed og hastighed.

Vi lytter til dem. Vi udfordrer dem. Og vi hjælper dem!

Du bliver ansvarlig for:

 • At bygge, overvåge og bearbejde din egen salgspipeline
 • At kontakte leads og skabe salgsdialoger
 • At holde fysiske møder, online møder og workshops med dine leads og kunder
 • At pleje, vedligeholde og udvikle dine kunder
 • At etablere dig som en ressource i B2B Marketing på LinkedIn
 • Dit eget salgsbudget

Du bliver en succes i jobbet, når du kombinerer din stærke forretningsforståelse og evne til at sælge og skabe relationer med vores unikke B2B Marketing Framework®, toptunede processer og stærke værdier.

Du vil arbejde tæt sammen med vores projektledere og specialister på tværs af alle afdelinger, så du har både ekspertisen og ressourcerne at trække på i salget, fra møder til onboarding.

Der er tale om et spændende fuldtidsjob med rig mulighed for både karriere og udvikling.

Om dig

Vi forventer, at du allerede har erfaring med at sælge digitale løsninger. Det kunne være fra marketing, IT eller SaaS.

Du arbejder rutineret på LinkedIn, hvor du aktivt bidrager med viden og værdi med henblik på at connecte med potentielle kunder og stakeholders.

Du er ambitiøs, resultatorienteret og målrettet, og du sætter en ære i at holde hvad du lover, agere professionelt og hjælpe vores kunder.

Du har en stærk forretningsforståelse, og du er i stand til at kommunikere og sælge vores løsninger til C-level, direktører, ejerledere, forretningsudviklere samt salg- og marketingbeslutningstagere.

Du ved, at resultater kræver indsats, og du er villig til at gå hele vejen – for vores kunder, for Mindmill, for dine kollegaer og for dig selv.

Om Mindmill

Mindmill er Danmarks førende B2B marketingbureau. Vi hjælper danske og internationale B2B virksomheder som Danfoss, Energi Danmark, Würth, Comwell, Damstahl, Pressalit, GoLearn og mange flere med digital transformation og B2B marketing.

Vi har udviklet et unikt og gennemtestet B2B Marketing Framework®, som indeholder det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

Vi tilbyder dig:

 • En konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning som matcher dine kvalifikationer
 • Telefon og computer
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Avis- og magasinordning på kontoret
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer, eksempelvis firmafodbold, bordtennis, bordfodbold og Counter-Strike
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV til Ivan Jæger Christiansen på ijc@mindmill.dk med emnefeltet: “Senior Client Manager”.

Medsend gerne referencer, anbefalinger, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 31/7-2021.

Top