Studiemedhjælper til Paid Media

Karriere

Brænder du for SoMe annoncering, og kunne tænke dig at være med til at gøre en forskel for landets største B2B virksomheder? Så er det dig vi søger som vores nye Paid Media studiemedhjælper.  

Vi søger en ambitiøs medarbejder til vores Paid Media team, som er ansvarlige for alle vores kunders leadgenerering gennem Paid Media.

Erfaring med annoncering på Facebook og LinkedIn er et stort plus, men det vigtigste for os er din personlighed og indstilling.

 

Om jobbet:

Du kommer primært til at arbejde med:

 • Opsætning, overvågning og optimering af kampagner
 • Projektledelse, både internt og eksternt
 • Rapportering, KPI’er, business cases mv.
 • Supportere kunder

Du vil arbejde tæt sammen med vores Paid Social specialister, men også på tværs af de andre afdelinger inden for inbound marketing, marketing automation og digitale strategier samt vores grafikere, udviklere og kundeansvarlige.

For den rigtige person er der rig mulighed for både praktik og efterfølgende karriere hos Mindmill.

 

Om dig:

Der er ingen tvivl om, at du brænder for sociale medier og annoncering. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med både Facebook og LinkedIn annoncering, har beskæftiget dig med leadgenerering og har kendskab til Google Analytics og Photoshop – men det er ikke et krav.

Det er til gengæld et krav, at du taler og skriver flydende dansk. Engelsk og andre nordiske sprog er en fordel.

Du er et konkurrencemenneske, og du elsker at vinde, men aldrig på bekostning af holdet. Du er en ambitiøs teamplayer med store forventninger til dig selv og dit hold.

Du ved, at resultater kræver indsats, og du er villig til at gå hele vejen – for vores kunder, for Mindmill, for dine kollegaer og for dig selv.

 

Om Mindmill:

Mindmill er Danmarks førende B2B marketingbureau. Vi hjælper danske og internationale B2B virksomheder som Danfoss, VELFAC, Energi Danmark, Würth, Comwell, Damstahl, Pressalit, GoLearn, Randstad og mange flere med digital transformation og B2B marketing.

Vi har udviklet et unikt og gennemtestet B2B Marketing Framework®, som indeholder det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

 

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer, eksempelvis firmafodbold, bordtennis, bordfodbold og Counter-Strike

 

Sådan ansøger du:

Send ansøgning og CV til Ivan Jæger Christiansen på ijc@mindmill.dk med emnefeltet: ”Studiemedhjælper Paid Media”. Medsend gerne referencer, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2021

Top