Mindmill

Tech Marketing Specialist

Vi søger en analytisk og teknisk stærk marketingprofil til vores martech team

Er DU vores nye kollega?

Tre hurtige spørgsmål til vores kommende Tech Marketing Specialist:

 1. Brænder du for data, tracking og analyse?
 2. Kan du integrere og arbejde med forskellige værktøjer og systemer som Hubspot, Active Campaign, Zapier, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio osv.?
 3. Vil du hjælpe dine dygtige kollegaer og spændende B2B kunder med at dokumentere og rapportere effekten af vores kampagner, problemløse, sparre og rådgive?

Kan du svare ja til alle tre? Så har du de bedste forudsætninger for at blive vores nye Tech Marketing Specialist.

Der er tale om en nyoprettet stilling i vores tech team, og der kan være forskellige indgange til stillingen. Måske er du autodidakt marketingtekniker? Måske er du udvikler med en solid marketingforståelse? Måske er du en marketingspecialist med en solid teknisk forståelse?

Uanset hvilken baggrund du kommer med, så vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du tænker, at du vil være den bedste kandidat til stillingen 🙂

Stillingen kan tilpasses både junior- og seniorniveau

Vi hjælper en lang række af nogle af landets dygtigste B2B virksomheder med datadrevet leadgenerering, inbound salg og marketing samt og digital transformation.

Om jobbet og dine kommende ansvarsområder

Som Tech Marketing Specialist bliver du et teknisk omdrejningspunkt, både internt blandt dine kollegaer og eksternt hos kunderne.

Det er altafgørende for vores samarbejde med kunderne, at vi afrapporterer performance præcist på tværs af kanaler og indsatser. Du fejlsøger, problemløser, sparrer med dine kollegaer og optimerer processerne.

Du er ligeledes med til at produktudvikle vores afrapportering, tracking og analyse samt hele vores B2B Marketing Framework® med alle de værktøjer, systemer og integrationer, vi benytter.

Du får løbende dialog med vores kunder, hvor du rådgiver og hjælper dem med deres tekniske marketingsetup, problemløsning, support samt integration og onboarding.

Da du skal have direkte dialog med vores kunder, er det nødvendigt, at du taler og skriver flydende dansk. Begår du dig også godt på engelsk og andre nordiske sprog er det en fordel.

Om dig som person

Der er ingen tvivl om, at du brænder for marketing, teknik, data, tracking og performance. Du er nysgerrig, lærenem og kompetent, og du er mere interesseret i, hvordan motoren er bygget, end hvordan bilen ser ud.

Du sætter en stor ære i at hjælpe både dine kollegaer og kunder, og du formår at kommunikere komplekse problemstillinger på en simpel og letforståelig måde.

Du elsker at finde løsninger på problemer og udfordringer. Nogle gange skal man bare springe over, hvor gærdet er lavest, mens man andre gange må bygge en ny vej. Og du vælger altid den bedste løsning, fordi du er grundig, tager ansvar og gør tingene ordentligt.

Herudover skal du gerne kunne sætte flueben ved:

 • Du brænder for teknisk marketing og nørder gerne i systemer
 • Du har forretningsforståelse og kan forsimple komplekse produkter
 • Du stræber efter at skabe dokumenterbare resultater
 • Du er en ambitiøs teamplayer med mål for dig selv og teamet
 • Du er omstillingsparat og klar på at finde nye veje til Rom

Du er en kreativt tænkende person, der proaktivt sparrer med dine kollegaer, men du er også i stand til selvstændigt at finde løsninger, optimere og forbedre.

Mød dit kommende team lige her

Om Mindmill

Mindmill er først og fremmest 40 dedikerede specialister i B2B marketing, digitale strategier, forretningsudvikling og kommerciel inbound salg og marketing.

Vi sidder i dejlige, lyse og store lokaler i Aarhus, hvor vi har samlet en stor flok søde og dygtige mennesker – fra kreative grafikere, video- og content specialister til nørdede udviklere, annoncespecialister og marketing automation specialister.

Vi hjælper kunder som Energi Danmark, CF. Møller, Airmaster, Danfoss, Toolpack, Krifa, GateHouse, Ancotrans og mange flere med digital transformation og next level B2B marketing.

Vi har ét mål: at hjælpe B2B virksomheder med at skabe flere salgsklare leads, bedre salgsmøder og højere konvertering på deres pipeline.

Eller helt kort: at skabe sammenhæng mellem salg og marketing.

Vores opskrift på succes (og hemmelige våben) er vores B2B Marketing Framework®, som kombinerer det bedste fra datadrevet leadgenerering, lead management, inbound marketing og marketing automation.

Vi tilbyder dig

 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) medarbejdertilfredshed
 • En arbejdsplads som prioriterer (og scorer topkarakter på) kundetilfredshed
 • At blive en del af et unikt hold af vindere, som kæmper for og med hinanden
 • At skabe en karriere i Danmarks førende B2B marketingbureau
 • En løn med pensionsordning som modsvarer dine kvalifikationer
 • Telefon og computer
 • Gratis frugt og drikkevarer
 • Sund frokostordning
 • Hyggelige rammer, søde kollegaer, sjove fester og sociale arrangementer
Sådan ansøger du

Sæt dig til tasterne og skriv løs

Du sender din ansøgning og dit CV til Henrik Ernst Hansen på heh@mindmill.dk med emnefeltet: ”Tech Marketing Specialist”.
Medsend gerne referencer, eksamensbeviser, kursusbeviser, certificeringer osv.

Det er også Henrik, vores strategiske direktør, du tager fat i, hvis du har spørgsmål til stillingen. Han kan fanges på telefonnummer 31260099.

Processen er løbende, og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 24. juni 2022

Henrik Ernst Hansen
Henrik Ernst Hansen
Strategisk Direktør & Partner

Interesseret i stillingen?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til stillingen eller til Mindmill som arbejdsplads.