Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk
Mål & værdier

Målet i Mindmill er at skabe resultater for vores kunder. Vi vil hjælpe vores kunder med at udnytte deres fulde digitale potentiale. Det vil vi gøre gennem service i særklasse, specialistviden på alle de digitale områder, skarpt blik for detaljen og forståelse for de store linjer. Vores mission er, at vi med vores løsninger vil gøre en forskel for vores kunders forretning, som kan ses på bundlinjen.

Vi er til for kunderne

Vores vigtigste værdi er, at vi er til for kunderne. Hos os møder kunderne specialiserede medarbejdere, der altid tager telefonen med et smil, og som lytter. Vi udfører vores arbejde med stort ansvar og høj grad af fleksibilitet, så du som kunde får det, der er bedst for dig. Det tror vi på, er vejen frem.
Vores dedikerede medarbejdere er alfa og omega
Vi lever op til vores mål og værdier gennem vores dedikerede medarbejdere. Og det belønner kunderne os for, når de vender tilbage eller anbefaler os til andre. Du kan læse mere om, hvad vi gør for vores kunder under referencer.

Strategisk digitalbureau

Strategien starter og slutter i vores mål og værdier. Vores strategi bygger på vores specialistviden samlet under ét tag i vores 360° digitalbureau.


Målbare resultater, der skaber værdi

Vi skaber resultater, der kan ses på vores kunders bundlinje. Kontakt os, hvis du vil vide mere om vækstpotentialet i din virksomhed.

Martin Hede, Partner & Director