Ny medarbejder: Hans Løjborg

04 aug 2016 | ,

I denne uge har vi haft den store fornøjelse af at kunne byde velkommen til Hans Løjborg Appelby, der netop er ansat som Client Manager. Vi får hyppigt henvendelser fra nye kunder – så formålet med Hans’ ansættelse er, at servicere disse bedst muligt – samtidig med, at vi får udbredt kendskabet til Mindmills stærke 360° marketingløsninger endnu mere.

Det er vores forventning, at Hans vil gribe denne udfordring med sin utrættelige entusiasme og solide erfaring med salg af digitale marketingløsninger, og dermed give resten af organisationen endnu bedre rum til at skabe resultater for eksisterende og nye kunder.

Vi har taget en lille snak med Hans, der er bosat i Viby sammen med sin kone, så I kan lære ham lidt bedre at kende.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person?

Jeg er en meget udadvendt, entusiastisk, resultatorienteret holdspiller som kollega – og et stort familiemenneske privat.

Hvilke arbejdsopgaver skal du varetage hos Mindmill?

Min fornemmeste opgave bliver at skabe kontakt til nye kunder og brancher, så endnu flere kunder kan drage nytte af Mindmills stærke 360° produktportefølje. Derfor vil mine arbejdsdage være fordelt mellem kundebesøg ude af huset og opfølgning og fordybelse på kontoret blandt specialisterne.

Hvorfor valgte du at arbejde hos Mindmill?

Jeg trives i sociale miljøer, hvor der er højt til loftet og ambitionerne har vokseværk. Derfor er jeg helt sikker på, at jeg er havnet det rette sted. Jeg glæder mig rigtig meget til at suge endnu mere viden til mig fra det digitale univers – og at dømme ud fra de første par dage, så føler jeg mig meget privilegeret over at skulle arbejde sammen med så kompetente og søde kollegaer.

Hvad er din faglige baggrund?

De seneste to år har jeg arbejdet på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor mit primære ansvar var salg af markedsføringsløsninger til rejsebranchen, hoteller/konferencecentre og danske destinationer. Desuden har jeg været igennem et skræddersyet salgsprogram hos Mercuri International.

Kan du fortælle lidt om dig selv og din fritid?

Jeg har det meste af mit liv dyrket elitehåndbold, og var i 2014 med til at rykke op i Herre Håndboldligaen sammen med Odder Håndbold. Herefter blev jeg ansat på Jyllands-Posten og måtte derfor sætte håndboldskoene (på eliteplan) på hylden. I dag holder jeg mig nogenlunde aktiv med styrketræning, spinning, løb og håndbold på amatørplan. Så måske vi ses til morgentræning i Fitness World Viby hver morgen mellem 05.30 – 07.00.

Vi glæder os til en spændende fremtid sammen med Hans, samt til at følge hans arbejde og udvikling her hos os.

Hans Løjborg Appelby

Client Director

Har du brug for hjælp til din digitale markedsføring?

Mindmills mission er krystalklar: Vores hjælp skal kunne måles på DIN bundlinje. Jeg glæder mig til at høre, hvordan vi i samarbejde kan skabe målbare resultater!

Top