Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

Ærø Hotel er et naturskønt hotel på Ærø, som ligger i gåafstand fra byen Marstal.
Hotellets primære kundesegment er ‘det gode liv’ hvor størstedelen af gæsterne er +60 år.

De seneste år har hotellets vækst været båret af massiv print annoncering i diverse dagblade, og med stor succes.

Med ønsket om yderligere vækst i 2017, tog Ærø Hotel kontakt til Mindmill, og i november 2016 begyndte samarbejdet mellem Ærø Hotel og Mindmill. Målet med samarbejdet var at øge belægningsprocenten udenfor højsæsonen, og samtidig blive mere synlige på de digitale platforme.

Nick Brammer, Hotel Manager Ærø Hotel siger om samarbejdet:

 

 

Vi har med indgåelsen af samarbejdet med Mindmill fået, ikke bare et eksternt firma med nogle fantastiske online kompetencer, men også en partner og medspiller som deler vores mål om øget vækst og online synlighed.

Kompetencerne som Mindmill besidder har vi i vores virksomhed ikke mulighed for at ansætte os til, da staben så ville blive for stor.

Da vi i staben på Ærø Hotel hverken har tiden eller kompetencerne til at bestride de opgaver som Mindmill i nært samspil med os udfører, er vi mere end tilfredse med vores nye samarbejdspartner.

Hos Mindmill bliver man som kunde taget enormt seriøst. Man er på bølgelængde med hele Mindmills organisation og man oplever ingen ”fine fornemmelser” når man kontakter Mindmill. Der er altid tid til en dybere forklaring af eventuelle problematikker og opgaver, hvilket resulterer i at man ikke efterfølgende sidder og tænker ”Hvad er det nu lige at SEO, Adwords og lignende helt præcis er.

Mindmill er alt i alt en fantastisk ”deltidsansat” partner at have i baghånden, som hver dag beviser sit værd.

Nick Brammer, Hotel Manager Ærø Hotel

 

På baggrund af de første 8 måneders samarbejde, har vi med udgangspunkt i et nyt website øget trafikken med 747%. Med over 65% af det samlede besøgstal har Facebook-annoncering, sammen med display-annoncering og e-mailmarketing været primusmotor for at Ærø Hotel har haft rekordhøje regnskaber i den 1. halvår af 2017.

Disse markedsføringsaktiviteter har i samspil med en kontinuerlig SEO indsats supporteret hinanden på forskellige stadier i kunderejsen. Ud fra segmenterede kampagner og budskaber, der tager kunden i hånden fra første kontakt til de står i foyeren på Ærø Hotel, har vi således ikke blot været med til at øge salgstallet – men også at skabe et brand omkring hotellet.

Forventningen til året er en markant vækst på +10 % ift. sidste år.

Skal vi også hjælpe dig?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing? Så gi’ mig et kald, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hans Løjborg Appelby, Head of Inbound Sales