Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

I en foranderlig verden, hvor der ikke findes én løsning på effektfuld marketing, er det altafgørende at være skarp på hvad, til hvem, og hvorfor man kommunikerer ud i mediemasserne. Fra 2014 har Mindmill hjulpet Scandinavian Executive Institute med at markedsføre sig som anerkendt udbyder af ledelsesuddannelser i Skandinavien.

Succesfuld brandtransformation

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 faciliteret uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i Skandinavien. I samarbejde med nogle af de mest velansete business schools genererer de succesfulde uddannelsesforløb til højt rangerede ledelsesprofiler.

Målet og succeskriteriet var – og er – at få fyldt de eftertragtede uddannelser op med de rette mennesker. Men hvordan gør man lige det mest effektivt samtidig med, at man opbygger og vedligeholder et troværdigt og succesfuldt brand?

SE-Institute.dk - før
SE-Institute.dk - efter

Det nye Scandinavian Executive Institute

Fra 2014 har Mindmill styret Scandinavian Executive Institute igennem en succesfuld brandtransformation på baggrund af solide analyser af forretning, marked og målgruppe: Fra lokal udbyder til international facilitator – fra Business Kolding Institute til Scandinavian Executive Institute.

Scandinavian Executive Institute benyttede sig tidligere af markedsføring i traditionel forstand med begrænsede muligheder for effektmåling og justering. Mindmill trækker på hele på hele paletten i digital marketing, og er i dag stolt fullservice bureau for Scandinavian Executive Institute. I alle facetter navigerer vi stolt i den digitale verden for Scandinavian Executive Institute lige fra grafisk produktion til søgeordsoptimering, sociale medier og content marketing.

Hos Mindmill tog vi Scandinavian Executive Institute under luppen i alle relevante parametre af digital marketing. Succesfuld online tilstedeværelse rækker i vores verden langt udover en flot hjemmeside. Vi smøgede ærmerne op i det digitale værksted og lagde målrettede planer for Scandinavian Executive Institutes digitale færd: Hvordan sørger man for at blive lagt mærke til af sin ønskede målgruppe? Og endnu vigtigere: Hvordan fremstår man så overbevisende, at man bliver det naturlige valg og ryger ”i indkøbskurven”, når dygtige erhvervsfolk i ledende stillinger skal efteruddanne sig?

Med optimeringer og ny visuel identitet gjorde vi det let og lækkert at navigere rundt på Scandinavian Executive Institutes hjemmeside. Og gennem content marketing, sociale medier, SEO, adwords og nøje tilrettelagt e-mail marketing boostede vi Scandinavian Executive Institutes profilering som velrenommeret ekspert i branchen – og påvirkede målgruppen i købsprocessen gennem øget opmærksomhed på de rette platforme, der skabte – og skaber - leads til deres uddannelser.

I dag giver Scandinavian Executive Institutes digitale set-up os mulighed for kontinuerligt at holde os ajourførte om, hvordan strategien rent faktisk virker, så vi kan skrue op og ned på de forskellige parametre.

Og resultatet: konstant tilpasning af digital af marketingaktiviteter, der øger leadgenereringen og købsadfærden hos målgruppen.

Scandinavian Executive Institute om samarbejdet med Mindmill:

I arbejdet med at skabe en ny identitet og et nyt navn i 2015, stod vi over for væsentlige ændringer og krav til vores markedsføring.

Vores mål var at finde en kreativ og inspirerende leverandør med høje krav til kvalitet, effektivitet og professionel eksekvering. Vi valgte på den baggrund at etablere et samarbejde med Mindmill og udlicitere hele vores markedsføringsdel.

I Mindmill fandt vi de kvaliteter, som vi efterspurgte og er glade for et super professionelt samarbejde, hvor vores ønsker og behov bliver taget alvorligt, og hvor vi sammen finder den rigtige løsning. Mindmill formår at styre proces og projekter, så der er kontinuerlig fremdrift og hurtig eksekvering.

Mindmill varetager i dag vores medieplanlægning, kreative produktioner til hhv. off- og online medier, styring af vores sociale medie og agerer som sparringspartner på vores fremtidige markedsføringsstrategi.

Jonna Runge

Programme Director, Executive Board Programme INSEAD
Scandinavian Executive Institute

Skal vi også hjælpe dig?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing?
Så gi’ mig et kald, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Martin Hede, Partner & Director