Case - SMOKE-IT

Målrettet optimering fører til øget omsætning

SMOKE-IT er Danmarks førende e-cigaretvirksomhed. De driver en stor webshop, 13 butikker i Danmark, 2 butikker i London og har mange flere på vej.

De opererer i et ekstremt konkurrencepræget og reguleret marked, hvilket ikke alene stiller store krav til deres produkter og afsætning, men også deres markedsføring og kommunikation.

Mindmill har samarbejdet med SMOKE-IT siden 2015, hvor vi har været i stand til at vækste deres organiske trafik med over 200%, samt deres omsætning med over 300%.

200% Organisk trafik
300% Omsætning

Stigende salg siden 2015

Casper Andersen
, direktør i SMOKE-IT

Vi har prøvet flere SEO firmaer, men først rigtig oplevet succes med Mindmill.

Vi startede samarbejdede med Mindmill omkring slutningen af 2015 og nu skriver vi 2018. Siden starten har vores besøgstal kun været kontinuerligt stigende, hvilket kan mærkes direkte på antal pakker vi sender samt kunder i vores butikker.

Mindmill har haft overblikket og fungeret som en super god sparringspartner, der altid er klar til at komme med deres input, både til SEO, linkbuilding, webdesign og marketing generelt.

Vores kontaktpersoner er Henrik og Natasha, hvor vi altid får hurtig respons, samtidig med at de er gode til at gribe bolden og omsætte gode løsninger til hjemmesiden.

Sidst men ikke mindst, så er de gode til at formulere sig, så os dødelige forstår, hvad de har gang i.

“SMOKE-IT er en drømmekunde at arbejde med. Som bureau vil vores resultater altid være afhængige af kundernes indsats og vilje til at samarbejde. Der skal skrives indhold, der skal rettes tekniske elementer, der skal sparres om forretningen for at udvælge de rigtige søgeord osv.

Her er SMOKE-IT helt fremme i skoene. Når vi giver dem opgaver, er de løst i løbet af kort tid. Så når vi har været i stand til at flytte dem helt til tops og blive markedsledende i de organiske resultater, så er det også i høj grad dem selv, som skal have en stor del af æren.

At sælge online er meget mere end blot organiske topplaceringer. Man kan sagtens ligge nr. 1 uden at sælge noget, hvis man ikke er konkurrencedygtig på pris og fragt, tilbyder god service, får positive anmeldelser osv. Det kræver godt købmandsskab at drive e-handel.

Her har SMOKE-IT virkelig vist dygtighed og et stort branchekendskab, men de har også lyttet til vores råd om best practice e-handel. Derfor har vi ikke alene vækstet deres trafik, men endnu vigtigere også deres omsætning.”

Henrik Ernst Hansen, CEO Mindmill

Top