Hasselager Centervej 21-23 8260 Viby J CVR-nr.: 32478298 Tlf.: +45 70 77 74 44 E-mail: info@mindmill.dk

SMOKE-IT er Danmarks førende e-cigaretvirksomhed. De driver en stor webshop, 13 butikker i Danmark, 2 butikker i London og mange flere på vej.

De opererer i et ekstremt konkurrencepræget og reguleret marked, hvilket ikke alene stiller store krav til deres produkter og afsætning men også deres markedsføring og kommunikation.

Mindmill har samarbejdet med SMOKE-IT siden 2015, og vi har været i stand til at vækste deres organiske trafik med over 200% samt deres omsætning med over 300%.

Casper A., direktør i SMOKE-IT udtaler om samarbejdet:

 

 

Vi har prøvet flere SEO firmaer, men først rigtig oplevet succes med Mindmill.

Vi startede samarbejdede med Mindmill omkring slutningen af 2015. Siden da har vores besøgstal kun været stigende, hvilket kan mærkes på pakker og kunder i vores butikker.

Mindmill har haft overblikket og været en super god sparringspartner, som altid er klar til at komme med deres input, både til SEO, linkbuilding, webdesign mm.

Vores kontaktpersoner er Henrik og Natasha, her får vi en hurtig respons og de er gode til gribe bolden og omsætte det til gode løsninger til hjemmesiden.

Sidst men ikke mindst, er de gode til at formulere sig, så os dødelige forstår hvad de har gang i.

Casper A., direktør i SMOKE-IT

 

Henrik Ernst Hansen, CEO i Mindmill tilføjer:

“SMOKE-IT er en drømmekunde at arbejde med. Som bureau vil vores resultater altid være afhængige af kundernes indsats og vilje til at samarbejde. Der skal skrives indhold, der skal rettes tekniske elementer, der skal sparres om forretningen for at udvælge de rigtige søgeord osv.

Her er SMOKE-IT helt fremme i skoene. Når vi giver dem opgaver, er de løst i løbet af kort tid. Så når vi har været i stand til at flytte dem helt til tops og blive markedsledende i de organiske resultater, så er det også i høj grad dem selv, som skal have en stor del af æren.

At sælge online er meget mere end blot organiske topplaceringer. Man kan sagtens ligge nr. 1 uden at sælge noget, hvis man ikke er konkurrencedygtig på pris og fragt, tilbyder god service, får positive anmeldelser osv. Det kræver godt købmandsskab at drive e-handel.

Her har SMOKE-IT virkelig vist dygtighed og et stort branchekendskab, men de har også lyttet til vores råd om best practice e-handel. Derfor har vi ikke alene vækstet deres trafik, men endnu vigtigere også deres omsætning.”