Mindmill
On-demand webinar

Effektiv leadgenerering på store B2B projektsalg

Få værktøjerne til at skaffe flere leads og drive salget hurtigere i mål på komplekse salgsprojekter.

Der er kamp om kunderne! B2B købsprocessen ændres markant for tiden. Beslutningstagere ønsker i stigende grad selv at lave research forud for en samarbejdsaftale. I mange tilfælde er den personlige rådgivning og dialog blevet overflødig. Det medvirker, at indsalgstiden for mange klassiske B2B virksomheder er blevet længere og mere kompliceret. I hvert fald når det gælder new bizz. Og de store B2B projektsalg er ingen undtagelse!

Lige præcis den udfordring ser vi ind på sammen med Reno Nielsen, Sales Director i Dansk Computer Center ~ DCC. Reno har været i Mindmill studiet for at tage en diskussion om, hvordan man skaber et stærkt og vedholdende salgspush, der giver flotte tal på bundlinjen. Hans og Reno drøfter, hvordan DCC har implementeret en helt ny proces for new bizz indsatser og for leadopfølgning (med stor succes!).

Sådan kommer du i gang nu og her med at generere leads og vækste din salgspipeline

Hent vores brochure og læs meget mere om, hvordan du kickstarter din digitale tilstedeværelse og skaffer varme leads. Brochuren indeholder også masser af cases, som du kan bruge som inspiration.

Hans Løjborg
Hans Løjborg
Salgsdirektør

Interesseret i flere salgsklare leads?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing?
Så giv mig et kald, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.