Mindmill opkøber Flintholm Global Telemarketing A/S

I løbet af de seneste år har Mindmill gennemgået en bemærkelsesværdig vækst. Denne vækstrejse fortsætter nu med opkøbet af Flintholm Global Telemarketing A/S, der tilføjer Mindmill ekspertise og kompetencer indenfor telemarketing og market research.

Mindmill har i dag opkøbt Flintholm Global Telemarketing A/S

Dette opkøb giver en potent og alsidig kombination af digitale og analoge salgsværktøjer, der hjælper med at imødekomme mange af de udfordringer, som moderne B2B sælgere står overfor i dag. 

Mindmill er kendt som et af landets førende B2B marketingbureauer med fokus på målrettet leadgenerering gennem resultatskabende digitale strategier.

Flintholm Global Telemarketing A/S er eksperter i B2B telemarketing og market research med en bred vifte af spidskompetencer, der bl.a. inkluderer mødebooking, direct marketing og indhentning af markedsdata – altid med den gode og værdiskabende dialog i højsædet.

Opkøbet af Flintholm Global Telemarketing A/S repræsenterer en vigtig milepæl for B2B sektoren. 

Denne nye B2B telemarketingafdeling kommer til at agere som et vigtigt bindeled mellem marketingindsatser og B2B sælgere. 

Det giver mulighed for at imødekomme en af de mest udfordrende aspekter af salgsprocessen – at skabe sammenhæng mellem salg og marketing. Dette kræver en dybdegående forståelse af kunderejsen og salgsprocesser, hvilket både Mindmill og Flintholm Global Telemarketing A/S bringer til bordet. 

Med opkøbet lukkes det klassiske hul mellem salg og marketing, da de 25 dygtige B2B phonere fra Flintholm Global Telemarketing A/S skal bære en større pre-sale indsats. Det er at få booket møder, fulgt op på marketing og skabe den tætte relation mellem marketingindsatserne:

Når man i fremtiden køber et B2B Marketing Framework hos Mindmill, så køber man en kommerciel partner, der løfter et sammenhængende markedspres på tværs af marketing og salg. Vi tror ikke på, at magien findes i den enkelte marketingkampagne eller det enkelte stykke indhold, men snarere i en helstøbt indsats på tværs af marketing og den tidlige del af salgsprocessen, som vi nu kan levere med opkøbet af FGT”

siger Hans Løjborg, CSO og Partner hos Mindmill.

Ejerne af Flintholm Global Telemarketing A/S, Susanne og Michael Flintholm, der siden 2004 har drevet Flintholm Global Telemarketing A/S, er meget positive over opkøbet. Et generationsskifte har længe været på dagsordenen, og hermed kan parret fra dags dato overdrage nøglerne til Mindmill. 

Parret udtaler: 

Med sammenlægningen kan vi ganske enkelt tilbyde vores B2B kunder det bedste fra begge verdener – det er et perfekt match.

Opkøbet indebærer, at Mindmill kommer til at huse Flintholm Global Telemarketing A/S i sine lokaler på Hasselager Centervej 21-23, Viby J, sammen med virksomhedens dygtige team bestående af +45 skarpe B2B konsulenter og specialister. 

Neno Petkovic, Co-CEO og Partner hos Mindmill, udtaler

Vi ser frem til at byde FGT velkommen til Mindmill-familien. Deres omfattende erfaring indenfor B2B telemarketing supplerer vores vision om at levere førsteklasses kvalitetsmøder til danske B2B virksomheder. Sammen vil vi øge vores kunders tilstedeværelse hos deres drømmekunder og fortsat skabe værdi gennem kommercielle indsatser.”

Sammen bliver Mindmill og Flintholm Global Telemarketing A/S en totalleverandør, der supporterer de tunge arbejdsopgaver fra interne sælgere til marketing for at skabe en ny forretning. 

Dette partnerskab markerer et stærkt skridt i retningen af en mere integreret og omfattende tilgang til B2B salg og marketing, hvor målet er at levere helhedsorienterede løsninger til komplekse B2B virksomheder.

Indhold

  • Mindmill har opkøbt Flintholm Global Telemarketing A/S Dette opkøb giver en potent og alsidig kombination af digitale og analoge salgsværktøjer
  • Ejerne af Flintholm Global Telemarketing A/S er meget positive over opkøbet. Et generationsskifte har længe været på dagsordenen
  • 31. august 2023
  • 2 minutter, 54 sekunder
Henrik Ernst
Director of B2B Marketing Excellence
Neno Petkovic
Neno Petkovic
CEO

For yderligere kontakt: