B2B Pre-Sales, mødebooking & telemarketing

I 2023 opkøbte Mindmill telemarketingbureauet FGT (Flintholm Global Telemarketing) med henblik på at styrke sit markedsledende B2B Marketing Framework®.

Vi hjælper nu både danske og udenlandske B2B virksomheder med telemarketingaktiviteter på det nationale og internationale marked
– Fra leadgenerering og mødebooking til research og markedsanalyse.

Vores dygtige projektledere står klar til at rådgive dig.
Ring til os på 70 20 70 27 eller send en mail på info@fgt.dk 

Mødebooking, pre-sales og kvalificering af leads

Én af de største udfordringer i B2B virksomhedernes kommercielle afdelinger er at skabe overgangen fra marketing til salg.

Marketing skal skabe efterspørgsel, branding og leads, mens sælgerne skal gribe disse leads og bearbejde dem frem mod møder, tilbud og ordrer.

Mindmill har identificeret et signikant hul i den proces, og det hul skal lukkes med en professionel og effektiv pre-sales indsats.

Med andre ord tilbyder Mindmill en løsning, hvor jeres sælgere skal koncentrere sig om at holde relevante møder med potentielle kunder – frem for at spilde tiden på kold canvas og lunkne leads.

Vi arbejder lokalt, regionalt og globalt for en række spændende kunder inden for industri, fremstilling, IT, SaaS og rådgivning. Vi skaber resultater og identificerer kunder uanset om målgruppen befinder sig i Danmark eller i Kina.

Maria Løjborg

Partner
Telefon: 31 19 15 55
Email: ml@mindmill.dk

Maria Lundehave

Senior Project Manager
Telefon: 31 25 59 01
E-mail: ml@fgt.dk 

Helle Fredes

Project Manager
Telefon: 31 23 60 91
Email: hf@fgt.dk

Research og markedsanalyse

Telemarketing er ikke kun effektivt til mødebooking, pre-sales og kvalificering af leads. Det er også yderst effektivt til markedsanalyse og research.

Igennem professionel research og telemarketing, kan vi bidrage med den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at nå ud til potentielle kunder i hele verden.

Hvorfor vælge Mindmill Telemarketing og Business Research (tidligere FGT): 

  • Over 30 års erfaring med mødebooking, research og telemarketing.
  • Dækker hele verden og alle brancher på B2B-markedet.
  • Projektlederne er kandidatuddannede og har stor erfaring med koordinering og eksekvering af de forskellige telemarketingopgaver.
  • Medarbejdere fra hele verden som foretager research og indleder dialog i det land, hvor de kan sproget flydende, og hvor de kender kulturen. Hele teamet er samlet i Aarhus.
  • Research og telemarketingopgaverne skræddersyes altid den enkelte kundes særlige behov.
  • Altid tæt dialog med løbende opfølgning og rapportering.

Internationale indsatser

Vi hjælper både danske og udenlandske virksomheder med forskellige telemarketingaktiviteter på det nationale og internationale marked. Fra mødebooking, opfølgning og kvalificering af leads til research og markedsanalyse.

Vores primære sprog er dansk, engelsk, svensk, tysk, hollandsk og fransk, men vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, så vi løser opgaver på tværs af hele verden, så du har muligheden one stop shopping. 

Leadgenerering, mødebooking, markedsanalyse og meget mere

Mindmill løser en bred vifte af telemarketing og research opgaver, hvilket blandt andet inkluderer leadgenerering, mødebooking, markedsanalyse, direct marketing og indhentning af markedsdata. Alle research- og telemarktingopgaver skræddersyes altid til den enkelte kundes særlige behov. Nogle virksomheder har behov for leadgenerering og mødebooking, hvor vi kan hjælpe med at

udvide kundens salgsaktiviteter og salgspipeline, således at kundeplatformen konstant udbygges med flere nye kunder – og flere positive relationer.

Andre virksomheder har behov for at screene nye potentielle eksportmarkeder eller komme tættere på deres eksisterende kunder, hvilket kræver, at der udføres en række analyser og undersøgelser.

Mindmill kan også hjælpe med at indhente og opdatere de vigtigste kontaktoplysninger på relevante beslutningstagere samt indhente tilladelse til at sende digitale nyhedsbreve til eksisterende eller potentielle nye kunder i såvel Danmark som i resten af verden.

Uanset hvilken form for telemarketing og research opgave I ønsker at få løst på B2B-markedet – både nationalt og internationalt – har Mindmill, med opkøbet af FGT, over 30 års erfaring med planlægning, koordinering og eksekvering af researchprojekter og telemarketingopgaver.

Faglige projektledere og internationalt researchteam

På Mindmills kontor i Aarhus har vi samlet hele teamet, hvor både vores projektledere og internationale medarbejdere løser telemarketing projekter i Danmark, Norden og Globalt.

Projekterne hos Mindmill vil altid blive styret af en dansk projektleder, som har stor indsigt og erfaring med at løse telemarketingopgaver inden for forskellige brancher og i forskellige lande. Projektlederne er derfor med til at sikre, at telemarketingopgaverne behandles seriøst, professionelt og med stort fokus på at skabe resultater for kunden.

Vi har et internationalt team, der sikrer, at vi altid anvender en medarbejder, som kan tale det pågældende lands sprog flydende, og som kender det pågældende lands kultur indgående, når vi foretager den indledende dialog.

Vores internationale medarbejdere ved derfor, hvordan man skal opføre sig, så der fra starten er skabt en korrekt og høflig dialog. I kraft af Mindmills store netværk er vi altid i stand til at bemande en given telemarketingindsats på et hvilket som helst eksportmarked, som vores kunder er interesseret i.

Referencer

Virksomheder som Airmaster, Cabinplant, Støtek, BPI, Kohsel, Scanenergi, Vitec Aloc og mange flere vælger Mindmill, som deres strategiske og eksekverende samarbejdspartner og rådgiver.

DCC Energi
Airmaster
Dovista
Blücher
Bramidan
Danish Agro
HB Products
Vitec Aloc
CabinPlant
STØTEK
Bramming Plast-Industri
Kohsel
Perfion
Niko Servodan
PlusPack
Carletti
Hi-Con
Gatehouse Group
Staermose
Odico
Energidanmark
OptiPeople
Danfoss
Wila
Scanenergi
Ellegaard
Würth
Combitherm
INTENZ
HansenToft
Neno Petkovic
Neno Petkovic
CEO

Skal vi tale om B2B Pre-Sales og mødebooking?

Book et uforpligtende møde med mig, så viser jeg dig vores cases og resultater.