Kan I skabe salg online?

Svaret er ja – og flere virksomheder i fremstillingsbranchen har fået øjnene op for digitalt marketing som et værktøj til at skabe B2B salg. I lang tid har tunge produktionsvirksomheder ellers haltet bagud i forhold til andre brancher. Men en ny æra er på vej.

Ved at fokusere på online leadgenerering, kan branchen nemlig supplere det klassisk opsøgende salg med digitale indsatser og i højere grad styrke salgspipelinen.

60% af B2B købsrejsen foregår inden dialog med sælgeren

B2B markedet har rykket sig gevaldigt de sidste par år, og kunderne er begyndt at foretrække online research fremfor messer og møder. Også i industribranchen.

Faktisk mener 66% af respondenterne i en Mckinsey analyse, at digitale interaktioner har størst betydning for at skaffe nye kunder. Kun 34% mener, at det er traditionelt B2B salg. Inden corona var fordelingen 48% mod 52%.

En af de største fordele ved at generere leads og skabe salg online er, at kunderne kommer til jer og ikke omvendt. De er som regel længere i beslutningsprocessen, end når de bliver ringet op af en sælger, som har dem på ringelisten.

Det er langt mere kosteffektivt end klassisk, opsøgende salg – og samtidig får I mulighed for at følge de potentielle kunders aktivitet online, så sælgerne kan slå til, når leadet er allervarmest.

Tvivler du på, at I kan få succes med online B2B salg?

Vi har hjulpet adskillige industrivirksomheder i gang med online leadgenerering og digitale salgsaktiviteter.

Vi har succesfuldt skaffet leads til alverdens forskellige fremstillingsvirksomheder – alt lige fra avancerede robotløsninger til støbeovne til måleapparater. Alle produkter, uanset kompleksitet kan anvendes i annonceringsøjemed på sociale medier.

Hvornår skal du i gang?

Download vores brochure

Udfyld formularen og få tilsendt et eksemplar af vores 30-siders brochure, som gennemgår vores framework fra A-Z.

Få et indblik i vores mange industricases

image
| STØTEK

Fra klassisk opsøgende salg til systematisk online leadgenerering – i et internationalt perspektiv.

image
| BPI

En fælles salgsrejse mod bedre resultater

Neno Petkovic
Neno Petkovic
CEO

Interesseret i flere salgsklare leads?

Er du også interesseret i at vækste din forretning gennem effektfuld marketing?
Så giv mig et kald, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.